מצרכים:
2 בצלים קצוצים
1/2 ק"ג לבבות או כבדי עוף מנוקים וחתוכים לחתיכות
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
פלפל שחור
צרור עלי כוסברה קצוצים
2 כוסות אורז
2 כוסות מים
1/3 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף את הלבבות או הכבדים, לטגן עד שזה מוכן. להוסיף
פלפל, כוסברה, מלח ו- 2 כוסות מים. להרתיח. להוסיף את האורז השטוף ולערבב על אש
גבוהה. כשהמים מגיעים לגובה האורז לכסות את הסיר ולהנמיך את האש לכ- 25 דקות. לא
לפתוח
לאחר מכן לפתוח ולערבב. להוסיף מים רותחים ולסגור. לכבות האש.
מתוך shshet.com |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה