יום חמישי, 11 ביולי 2013

גונדי - כופתאות אורז עם הודו טחון

מצרכים:
לגונדי: 1/2 ק"ג הודו  נקבה טחון
1 ביצה
1/2 כוס אורז שוטף ומסונן
1 בצל מטוגן
מלח
כמון
למרק: 1 בצל מטוגן
דלעת,
קישואים
סלרי
תפו"א,
כריש
1 כף רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
כמון
חוויאג'


אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לגונדי יחד עד לקבלת עיסה אחידה. ליצור כדורים אחידים.
להכניס את כל החומרים למרק ולאחר רתיחה להנמיך את האש ולהוסיף את הכדורים. לבשל 11/4 שעות.

מתוך sf.tapuz.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה