יום רביעי, 10 ביולי 2013

פסטל בשר לפסח

מצרכים:
1/2 ק"ג בשר טחון
6 בצלים 

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף בשר. לאחר שהבשר החליף צבע, להוסיף פלפל, מלח, פטרוזיליה.
לבשל כ- 1/2 שעה על אש קטנה. ניתן להוסיף פטריות ותפו"א (פירה).

לפסח – 13 מצות שבורות רטובות וסחוטות + 5 ביצים + מלח ופלפל.
בתבנית: לשים חצי מכמות המצות, מעל בשר ומעל יתר הבשר.
למרוח מעל מעט שמן.
להכניס לתנור ל- 180 מעלות עד להזהבה.

מתוך tapuz.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה