מצרכים:
1/2 ק"ג בשר טחון
6 בצלים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף בשר. לאחר שהבשר החליף צבע, להוסיף
פלפל, מלח, פטרוזיליה.
לבשל כ- 1/2 שעה על אש קטנה. ניתן להוסיף פטריות
ותפו"א (פירה).
לפסח – 13 מצות שבורות רטובות וסחוטות + 5 ביצים + מלח ופלפל.
בתבנית: לשים חצי מכמות המצות, מעל בשר ומעל יתר הבשר.
למרוח מעל מעט שמן.
להכניס לתנור ל- 180 מעלות עד להזהבה.
מתוך tapuz.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה