מצרכים:
1/2 ק"ג בשר טחון
6 בצלים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף בשר. לאחר שהבשר החליף צבע, להוסיף פלפל, מלח, פטרוזיליה.
לבשל כ- 1/2 שעה על אש קטנה. ניתן להוסיף פטריות ותפו"א (פירה).לאפות בחום 200 מעלות ולרדת ל- 180 מעלות לאחר 10 דקות.
לחתוך בצק עלים בגודל כ30X15 ס"מ, למלא בבשר. למרוח בביצה ולפזר שומשום.
מספיק ל-5 שטרודלים.
מתוך tapuz.co.il |
לפסח – 13 מצות שבורות רטובות וסחוטות, 5 ביצים + מלח ופלפל (במקום
הבצק)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה